Egy weboldallal folyamatosan foglalkozni kell, különben nem fog eredményeket hozni.

Egy weboldallal folyamatosan foglalkozni kell, különben nem fog eredményeket hozni. Érdemes meghatározott időközönként új tartalmakat, képeket feltenni és a weboldal védelme érdekében rendszeres karbantartást végezni. Ügyfeleink visszajelzései alapján azt látjuk, hogy optimális megoldás, ha minden online tevékenység egy kézben fut össze. Ilyenkor a weboldal karbantartás során a SEO-szempontokat is szem előtt tudjuk tartani, vagyis más munkája nem fogja a beállításokat felülírni frissítéskor. Ez nemcsak időkímélő, de költséghatékony megoldás is lesz számodra.

Weboldal karbantartás

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMÁT
EGYEDI IGÉNYEIDHEZ IGAZÍTJUK

Ha a felsoroltakon felül további megoldásra váró feladataid lennének, ezeket is oszd meg velünk bátran! Kiterjedt partnerhálózatunkon keresztül a legtöbb kérdésedre meg fogjuk találni a megoldást!

Ha nincs időd, energiád elsajátítani a weblapkezelést, vagy nincs a cégednél olyan kollégád, akire ezt a feladatot nyugodt szívvel rábíznád. Ezen felül a tartalmaid optimalizálása  szaktudást igénylő a feladat, ami mindenképp megtérül, hiszen ezzel a keresők elejére kerülhet a céges oldalad.

Havi szerződés keretében minden a weblapoddal kapcsolatos tennivalót elvégzünk számodra. Legyen szó új termék feltöltéséről a webshopodba, új slider készítéséről, vagy a legújabb híreid kihelyezéséről, csak elküldöd a feladatot és már készítjük is!

Kisebb fejlesztések, design módosítások, tartalomfeltöltés, követőkódok kihelyezése, frissítések, karbantartási munkálatok elvégzése. Ha bármilyen problémád adódik az oldallal, ezzel a szolgáltatással biztos, hogy nem fog neked fejtörést okozni, hiszen ezt is elintézzük!