A legnépszerűbb közösségi média oldaladat nem elég hirdetni, fontos a folyamatos tartalomszolgáltatás a követőid számára.

Facebook oldal menedzsment

A legnépszerűbb közösségi média (Facebook oldal) nem elég hirdetni, fontos a folyamatos tartalomszolgáltatás a követőid számára. Ha professzionális tartalmakat szeretnél, megfelelő időzítéssel, egységes képi megjelenéssel és stílussal, bízd ránk Facebook oldalad kezelését. Nem lesz rá gondod, csak a növekvő követőszámot kell figyelned hónapról-hónapra.

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMÁT
EGYEDI IGÉNYEIDHEZ IGAZÍTJUK

Ha a felsoroltakon felül további megoldásra váró feladataid lennének, ezeket is oszd meg velünk bátran! Kiterjedt partnerhálózatunkon keresztül a legtöbb kérdésedre meg fogjuk találni a megoldást!

Ha nincs kapacitásod vagy időd a Facebook oldalad menedzselésére, ha csak néha postolsz, de leginkább koncepció nélkül. Ha szeretnéd, hogy egy egységes képet mutató, a mai követelményeknek megfelelő és a bevételeid növekedését támogató Facebook oldal közösséget szeretnél felépíteni.

A céljaidnak megfelelően havi tematikák kialakítása, megbeszélt gyakoriságtól függő mennyiségű postok szerkesztése és kihelyezése. A postokat vizuálisan az arculati kézikönyvednek megfelelően készítjük el. Javaslatot teszünk aktivitások tervezésére, események létrehozására a követőid elköteleződése érdekében. Ezeket természetesen lebonyolítjuk, menedzseljük oldaladon.

Postok szövegezése, fotók kiválasztása, kreatívok szerkesztése, aktivitások, játékok, események létrehozása. Oldal moderálása, negatív kommentek elrejtése, a szerződésben meghatározott kereteken belül.