A hangzatos hirdetési szövegek önmagukban nem fognak számodra vásárlókat hozni.

grafika

Elsősorban a céged vizuális megjelenése az, ami legelőször megfogja az érdeklődőt. Ha a webshopod grafikai megjelenése nem megfelelő, ha a további arculati elemek nem kapcsolódnak hozzá, az bizalmatlanságot kelt partnereidben és vásárlóidban is. Figyelj arra, hogy már a weboldalad elindításakor színvonalas grafikai anyaggal dolgozz, hiszen ezt az egyik legnehezebb később javítani, módosítani. Ahhoz, hogy egyedi és vonzó megjelenése legyen cégednek, bízd a grafikai munkákat az EVION profi grafikusaira. Még akkor is tudnak neked segíteni, ha még nem is igazán tudod, hogy mit szeretnél látni.

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMÁT
EGYEDI IGÉNYEIDHEZ IGAZÍTJUK

Ha a felsoroltakon felül további megoldásra váró feladataid lennének, ezeket is oszd meg velünk bátran! Kiterjedt partnerhálózatunkon keresztül a legtöbb kérdésedre meg fogjuk találni a megoldást!

Ajánljuk induló vállalkozások arculatának kialakítására, meglévő felületek újragondolására, meglévő arculathoz kapcsolódó további eszközök megtervezéséhez. Nemcsak online felületek grafikai tervezésére gondolj, grafikusaink teljes körű szolgáltatást nyújtanak számodra.

Gondolj bele hányféle felületen kell vizuálisan is megnyerned a vásárlódat, ha az online térben kommunikálsz. Nem mindegy milyen a logód, a hírleveled, a webshopod, sőt a közösségi média felületeken használt fotók egységes megjelenése is fontos lesz a céged megítélése szempontjából. 

Ahhoz, hogy olyan arculatot tudjunk neked készíteni, ami nemcsak neked, de a vásárlóidnak is maximálisan elnyeri a tetszését meg kell ismerjük a szegmensedet és azt, hogy a te céged ebben miért kiemelkedő. Ezt az átfogó ismeretet fogjuk színek, betűtípusok és képek nyelvére lefordítani a céged számára. A terveket több körön keresztül módosítjuk, amíg megtaláljuk a neked tetsző irányt. Így lesz vállalkozásodnak egyedi, jól megkülönböztethető, a szegmensedre mégis jellemző megjelenése. együtt meghatározzunk a szükséges eszközöket és ezekre alkalmazzuk az elfogadott arculatot. Meglévő arculat esetén természetesen az általad használt vizuális elemek felhasználásával tervezzük meg a szükséges eszközöket.

A szolgáltatási csomagba csak azokat a feladatokat tesszük bele, amire szükséged van, legyen az akár online akár offline felület arculatának kialakítása.