Te hányadik találatra szoktál kattintani, ha rákeresel egy termékre vagy szolgáltatásra a neten?

Keresőoptimalizálás - SEO

Ha az a célod, hogy a weboldalad a találati listák elejére kerüljön, válaszd keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat. Az optimalizálás sokfajta keresőkifejezés és variációi esetén működhet eredményesen. Ehhez szükséges lehet a weboldalad szöveges tartalmát érintő módosításokra. Ennek tervezetét előzetesen egyeztetjük veled és csak az általad jóváhagyott anyag kerül fel az oldalra. A legcélravezetőbb, ha rendszeresen tudjuk számodra az optimalizálást végezni, annak érdekében, hogy oldalad egyre fentebb kerüljön a találati listán. A keresőoptimalizálás dinamikusan változtatható, aktuális célodhoz, témakörödhöz, termékedhez, vagy kiemelt időszakokhoz igazítva.

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMÁT
EGYEDI IGÉNYEIDHEZ IGAZÍTJUK

Ha a felsoroltakon felül további megoldásra váró feladataid lennének, ezeket is oszd meg velünk bátran! Kiterjedt partnerhálózatunkon keresztül a legtöbb kérdésedre meg fogjuk találni a megoldást!

Olyan ügyfeleknek, ahol a keresőoptimalizálás nem néhány konkrét kulcsszóra, hanem nagy mennyiségű kulcsszóra elért jelentős látogatottság növelésre irányul (pl. webshopok esetében).

A keresőoptimalizálás megkezdésekor megadod számunkra, hogy mikor melyik az az aktuális terméked vagy szolgáltatásod, amire fókuszáljunk. A kiemelt témára koncentráltan úgy fogjuk elvégezni a tartalmi és látható szerkezeti módosításokat, hogy legyen időd azokat átnézni és jóváhagyni szakmai szempontból. Meglévő weboldaladról 20-30 oldalas elemzést készítünk SEO szempontok alapján, hogy lássuk min kell változtatni a jobb teljesítmények érdekében. A rendszeres keresőoptimalizálás havidíjas szolgáltatás, tartalmazza a kulcsszókutatás és a link profil stratégia felállítását is.

Audit (meglévő oldal felülvizsgálata), kulcsszókutatás, szerkezeti átalakítások, tartalommódosítás egyeztetett módon, linképítés, tanácsadás, elemzés, jelentéskészítés a teljesítményről. Google Analytics jelentések, elemzések, egyéb vizsgálatok (pl. PageSpeed, stb.) az előre egyeztetett igényeid szerint.