Miért is alakultunk?

Sztorink

Néhány évvel ezelőtt számtalan megkeresést kaptunk elrontott weboldalak, félbehagyott felületek kijavítására, befejezésére. Érthetetlen volt számunkra az a hozzáállás, amire ügyfeleink panaszkodtak, hogy a fejlesztők vagy nem értették meg a kéréseiket, vagy mindent elvállaltak de végül eltűntek, vagy el sem jutottak addig, hogy elkezdjék a fejlesztést. Ez persze amellett, hogy sok bosszúság forrása, rendkívül sok időveszteséget jelent a megbízónak. És mint tudjuk az idő veszteség minden vállalkozás esetében pénzkieséssel jár együtt.

Ezért hozzászoktunk ahhoz, hogy megbízóink számára exta gyors munkát végezve állítsuk elő a hónapok óta csúszó weboldalakat, webshopokat. Mivel egy jólműködő csapatot alakítottunk ki minden részfeladatra, ezért minden lehetőségünk adott lett ahhoz, hogy tökéletes és gyors munkát végezzünk. Mivel mindannyian szervezeti környezetből érkeztünk, ezért pontosan érteni fogjuk kérésedet és elképzeléseidet. Nem szeretnénk, ha ügyfeleink megbízhatatlan fejlesztőkre vesztegetnék idejüket.

Válaszd az EVIONT, hogy elképzeléseid a lehető legrövidebb idő alatt valósuljanak meg!

big pile of books isolated PZVRLJG opt
marketing plan P8R52RX opt

MIÉRT AZ EVION?

Nemzetközi színvonalú munkamorállal, több évtizedes online szakmai tapasztalattal a hátunk mögött nyújtunk teljes körű szolgáltatást ügyfeleink számára. Vállaljuk weboldal és webshop készítését egyedi megoldásokkal, de ezen felül online marketing, szövegírás, marketing, média,PR támogatást is nyújtunk cégednek. Több száz elégedett ügyfelünk tanúsíthatja, hogy gyors, precíz és magas minőségű munkát végzünk, garanciával. Folyamatosan naprakészen tartjuk tudásunkat, hogy az ügyfél support során is a legjobb megoldásokat találjuk meg számodra.

Nincsenek csúszó határidők, befejezetlen projektek, elérhetetlen fejlesztők, félrecsúszott briefek, ha az EVION-t választod.

SZAKEMBEREK

photo12 min

Folyamat

Mindig tartjuk a megbeszélt határidőket, nemcsak “informatikus nyelven”, kommunikálunk, hiszen tudjuk, hogy téged nem a rövidítések és a szakszavak, hanem a végeredmény érdekel. Egyeztetjük az elképzeléseinket és már az elején jelezzük, ha valami nem fér bele büdzsébe, vagy hosszabb időt venne igénybe a megvalósítása.

Korrekt árképzéssel dolgozunk és jelentős kedvezményeket biztosítunk, ha a egyszerre több szolgáltatásunkat is igénybe veszed. Ez neked azért éri meg, mert egy kapcsolattartód lesz, akivel minden felmerülő problémát meg tudsz beszélni a weboldalad és az online hirdetéseiddel kapcsolatban.

Személyes vagy telefonos konzultáció

Árajánlat és szerződéskötés

Tervezés és egyeztetés

Határidőre elkészítjük a feladatot

Keress minket, ha

új weboldal készítésre,
a meglévő weboldalad átalakítására, ráncfelvarrására,
webshop kialakítására,
egyedi fejlesztések beépítésére,
sebesség optimalizálásra,
biztonsági optimalizálásra,
technikai GDPR-ra,
online marketing, SEO tanácsadásra,
kampány (Facebook, Adwords) kezelésre,
szövegírásra,
Content Management System beépítésre,
jó grafikai megoldásokra,
komplett arculattervezésre,
PR és médiahirdetésekre,
pénztárgép és készletkezelő rendszerek beépítésére,
vagy ezek közül többre is szükséged van!