Bármilyen terméket vagy szolgáltatást is árulsz a weben, kiemelkedően fontos a megfelelő marketing szöveg.

Szövegírás és tartalomírás

Bármilyen terméket vagy szolgáltatást is árulsz a weben, kiemelkedően fontos a megfelelő marketing szöveg. Ennek segítségével tudod hatékonyan eljuttatni az üzenetedet látogatóid és jövőbeni vásárlóidhoz. Fontos, hogy a honlapon a leendő ügyfeleid számára értékes tartalom legyen, ami számukra érdekes, informatív, hasznos és a megfelelő cselekvésre ösztönzi őket: megrendelés mellett döntenek, ajánlatot kérnek vagy feliratkoznak a hírlevélre. A jó tartalom jót tesz a céged megítélésének is, könnyebben sorolnak a szakértők közé, ha megfelelő szövegek vannak az oldaladon, emellett a keresők is előrébb sorolnak releváns tartalmaidnak köszönhetően.
A marketing szövegírás nagy felkészültséget igényel és nem lehet egy bárki által megírt szöveggel elérni a kívánt eredményt.

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMÁT
EGYEDI IGÉNYEIDHEZ IGAZÍTJUK

Ha a felsoroltakon felül további megoldásra váró feladataid lennének, ezeket is oszd meg velünk bátran! Kiterjedt partnerhálózatunkon keresztül a legtöbb kérdésedre meg fogjuk találni a megoldást!

Minden vállalkozásnak, aki szeretne jó megítélést ügyfelei körében és emellett organikusan segíteni, hogy cége a találati listákon minél fentebb álljon. Akkor is elengedhetetlen eszköz, ha szeretnél vásárlói bizalmat építeni és hatékonyan kommunikálni meglévő és leendő ügyfeleiddel nemcsak weboldaladon, de közösségi felületeiden is.

Sokféle szövegre lehet szükséged, ha online marketing tevékenységbe kezdesz. Alaposan meg kell ismerjük a cégedet és tevékenységedet, hogy minél jobb szövegeket tudjunk alkotni számodra, de ami még fontosabb, célcsoportod számára. Blogbejegyzések írásához a témameghatározás mellett háttéranyagot kérünk, ha szakmai cikkre lesz szükséged. Weboldal szövegírás esetén a SEO szempontokat vesszük figyelembe illetve azt, milyen stílusú a céged kommunikációja.
Céloldal (landing page) szövegírásra, hírlevelek, akciós e-mailek szövegének megírásához az adott kampányodról, termékedről kell mindent tudnunk ahhoz, hogy teljes értékű anyagot készíthessünk neked. Termékleírás esetén is háttéranyagot fogunk kérni tőled és természetesen minden anyag azonos stílusban készül el és csak a jóváhagyásodat követően fog élesedni az oldaladon.

A szolgáltatási csomagba csak azokat a feladatokat tesszük bele, amire szükséged van, ami az online stratégiád része. Javaslatot teszünk ezek összehangolására, hogy céged minél egységesebb képet mutasson magáról.