A profi Ads (Adwords) hirdetés jóval több bevételt generál mint amennyibe kerül.

shopping online concept PNPXHY9 opt

A profi Google Ads (Adwords) hirdetés jóval több bevételt generál mint amennyibe kerül. Jellemzője, hogy jól célzott, csak azok látják akikhez szólni szeretnél, ezért olcsó, de magas konverziókat okoz. Rendkívül széleskörű célzási és elérési lehetőségek rejlenek a Google Ads (Adwords) kampányban: kereső hirdetések, display hálózat, remarketing alkalmazhatók. Az ilyen hirdetések dinamikusan változtathatók, pontosan mérhetők és ütemezhetők.

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMÁT
EGYEDI IGÉNYEIDHEZ IGAZÍTJUK

Ha a felsoroltakon felül további megoldásra váró feladataid lennének, ezeket is oszd meg velünk bátran! Kiterjedt partnerhálózatunkon keresztül a legtöbb kérdésedre meg fogjuk találni a megoldást!

Minden olyan vállalkozásnak, amelyik szeretne fizetett hirdetéseken keresztül releváns érdeklődőket, ügyfeleket és bevételt szerezni rövid időn belül.

Egyeztetjük a céljaidat, ennek mentén felépítjük a kampányt, amit folyamatosan elemzünk, az eredményektől függően rendszeresen változtatjuk a beállításokat.

Google Ads (AdWords) fiók létrehozása, meglévő Ads fiók esetén teljesítményelemzés, üzleti céloknak megfelelően kampány- és hirdetésstruktúra kialakítás, kulcsszó elemzés és listák készítése, hirdetésszövegek írás, konverziókövetés, Google Analytics integrálása, Display hirdetés beállítás, célok teljesülésének mérése, rendszeres havi riportok készítése.