Beszéljenek helyettünk ügyfeleink

Online & Marketing

Nagyszerű munkát végeztek nagyon rövid határidővel. Folyamatosan egyeztettek velünk, hogy minden úgy legyen, ahogy mi szerettük volna. Nem tudunk rajtuk fogást találni, mert mindenre van megoldásuk és mindig elérjük még hétvégén is, ami ritka. Csak ajánlani tudom és örülök, hogy ők fejlesztik nekünk az oldalainkat.

Akomo

Akomo társtulajdonos

Kemendi Thomas személyében egy kiváló szakembert, és egy precíz, gyors, szavatartó embert ismertem meg. Induló vállalkozásunk WordPress alapú webshopjának az utolsó simításaiban kértük a segítségét, amihez egyedi fejlesztésekre volt szükség. Emellett az oldal optimalizálását (kereső és gyorsasági szempontból), illetve biztonsági védelmét bíztuk rá. Lelkiismeretes, gyors és rugalmas volt végig a közös munka során. Nem mellesleg […]

Taktx Sportfishing Kft.

Nagy Tamás,  társtulajdonos

Már több oldalt is készítettem az EVION-nal. Minden esetben részletesen átbeszéltük, hogy pontosan mire van szükségem. Mindig kreatív ötletekkel próbálják megspékelni az én elképzeléseimet. A karbantartást illetően is gyors és precíz a cég.

Pély Barna

zenész-dalszerző

Az EVION igazán jó választásnak bizonyult a weboldalunk fejlesztéséhez. Mindennel elkészültek határidő előtt, a munka során folyamatos tájékoztatást kaptunk a fejlesztés állapotáról. Kiváló, modern megoldásokat kínáltak a problémáinkra, a speciális kéréseinket is gond nélkül tudták teljesíteni és az idő közben felmerülő változtatásokat is rugalmasan kezelték. A munkájukon érződik a profizmus és a szakértelem. A további […]

KidsOasis Nonprofit Kft.

Marketing manager

Nagyon elégedett vagyok az EVION munkájával és azzal, hogy azonnal elérhetőek voltak, a gyorsaságával és a precíz munkavégzésükkel. Egyet sajnálok csak, hogy nem korábban ismertem meg a céget és kezdtünk el közösen dolgozni, nem kérdés, hogy a jövőben csak Ők nyúlhatnak majd a webshopunkhoz.

VI-BA Kereskedőház Kft

Tulajdonos