Lassú weboldal betöltési sebesség növelése és adatbázis optimalizálása.

Facebook kampánykezelés

Közel 6 millió magyar regisztrált felhasználója van a világ legnépszerűbb közösségi média felületének. Jó lenne közűlük csak a te célcsoportodba tartozókhoz szólni? Lehetséges! A Facebook még mindig hatékony marketing eszköz, ami nemcsak márkaépítésre alkalmas, de támogatja az értékesítést, valódi konverziókat hoz. Dinamikusan változtatható, demográfiai és remarketing alapú célzás, tetszőlegesen ütemezhető a minél magasabb megtérülés érdekében.

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMÁT
EGYEDI IGÉNYEIDHEZ IGAZÍTJUK

Ha a felsoroltakon felül további megoldásra váró feladataid lennének, ezeket is oszd meg velünk bátran! Kiterjedt partnerhálózatunkon keresztül a legtöbb kérdésedre meg fogjuk találni a megoldást!

Elsősorban olyan tevékenységekhez, amelyek eredményesen népszerűsíthetők a közösségi hálózaton. Fizetett hirdetésként az AdWords hatékonyabb, de ezeket jól kiegészíthetik Facebook kampányok.

Az előre egyeztetett témáknak megfelelő hirdetések szövegeinek és képi tartalmának elkészítése, majd a célzás minél pontosabb beállítását követően figyeljük az eredményeket és dinamikusan módosítjuk a célzást indokolt esetben.

Kampányépítés, optimalizálás, elemzés. A hirdetésekhez felhasználható megfelelő felbontású, jogtiszta képeket tőled fogjuk kérni. Ha nincsenek fotóid, abban is tudunk segíteni. Összefoglaló jelentés az előző havi teljesítményről. Analytics jelentések, elemzések, egyéb vizsgálatok külön díjazás ellenében.